• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Crooked Tree 2.0

Elvileg stadion világítás volt és daylight,
Hát ilyet még nem is hallottam őszintén. Fura. Érdekes, hogy a fénycsövek lassan kimenőben vannak, de van egy sajátos hangulatuk, "frekvenciájuk" ami valahogy természetesebb talán a szemnek. Mondom ezt úgy, hogy 8+ éve LED-el világítok.
 
Hát ilyet még nem is hallottam őszintén. Fura. Érdekes, hogy a fénycsövek lassan kimenőben vannak, de van egy sajátos hangulatuk, "frekvenciájuk" ami valahogy természetesebb talán a szemnek. Mondom ezt úgy, hogy 8+ éve LED-el világítok.
Igazából az eladó is tanácstalan volt,hogy miért nem működött a led izzóval.Ő is azt mondta,hogy talán a frekvenciájával nem stimmel valami,de komolyabb megfejtés nem született.Minden esetre biztos vagyok benne,hogy az izzók voltak a ludasak,mert nem telt bele egy hét és erőre kapott mindenki,aki megmaradt.
Lehet,hogy megszokás csak,de a szememnek is jobban tetszik a compact izzókkal.
 
Az akvárium szépen ketyeg minimál idő ráfordítással.Heti vízcserék mennek,a múlthéten kapott egy kis nyírást a parvula.Következő nekifutásra a hátsó bokrot akrom majd gatyába rázni.A wallichii mintha kezdené elnyomi a guayanat. :eek:
Sikerült egy kis élettel megtölteni az akit.
Mikor szétszedtem a Fangornt,az utolsó tucat cbst bemenekítettem az egyik akiba a galériában.A héten szétszedtük,úgyhogy szüreteltem belőlük és haza hoztam egy csapatot belőlük. :)
IMG_20200306_202950_1.jpg
IMG_20200307_210319_1.jpg
Megint lett benne egy kakuk tojás. :)
 
Ez se nem kakukk, se nem tojás, nekem inkább taiwan pandának tűnik!;)
Igen,tudom és köszönöm. :)
Érdekes brigád ez,mert mikor anno itthon voltak,akkor is volt három hasonló taiwan és ez a kishaver se egyedül volt,csak amikor ebéd szüneten voltam bontáskor,a cimbijét valaki bedobta a mellette lévő taiwanos iwagumiba. :)
 
Azért havonta egy bejegyzést tolhatnál, ha már a főni mindenkit erre buzdít!
Teljes kudarc lett, mint Tomi kísérlete, azért nem posztolod, vagy olyan kirobbanó formában vagy, hogy titkolod és versenyre akarod nevezni?
Valahol a kettő között van az igazság. :)
Ráférne már lassan mindenhol egy nyírás,akkor még bármi lehetne belőle. :D
Lényeg a lényeg,szépen ketyeg az aki,egy kicsi igazítást igényelne,de egész jól működik és szép,a minimál karbik ellenére (éppen csak a vízcserék vannak meg).
Lakás projectben vagyunk,felújítással karöltve,szóval nem jut rá sok időm,de megpróbálok kattintani valami képet róla.
Csak,hogy mondjak róla pár szót,a staghorn stagnál még mindig,nem akar vissza vonulni.Egy hete tekertem kicsit a bubi számon,hátha az segít.Mióta megritkítottam a wallichiit,azóta nem terjeszkedik.Adok még időt neki,aztán jöhet valami durvább módszer.
A garnélák viszont nagyon klasszul vannak,már 7-8 törpét is össze tudok számolni egyszerre ,szóval biztos van benne szép számmal. :)
 
Ugye az ünnepek idején jutott egy kis időd csattintani pár fotót a jelenlegi állapotról?
CBS bagázs megsokszorozódott?
 
Back
Oldal tetejére