• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

Sacem Marathon 1500

mardelboy

Tapasztalt kertész
Sziasztok!

Igaz nekem csak egy Maraton 500 van de ÍRDATLAN hangos, tudok ezzel kezdeni valamit? Esetleg rotor csere, kerámia tengely beépíthető?
 

jerry69

Új regisztrált
Helló mindenkinek!Nekem is Maraton szűröim voltak eddig de soha nem volt vele probléma!Igaz hogy az összeszerelése nem egyszerű a tömítő gyűrű miadt,de meg lehet szokni!A hangjára visszatérve az előzök hallatán,nem dugdosni kell hogy ne haljuk a zörgést hanem rotort kell benne cserélni!Ha a szűrö megált,az valószínű attól lehet,hogy nagyon kikopot a rotór és az állórész a túlmelegedés miadt kikapcsol!ÚJj rotor és minden rendben!üdv..
 
Oldal tetejére